Opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar

Zorro, opklapbare scooterdrager voor campers


De ideale scooterdrager voor kampeerauto's, neem zonder problemen uw scooter mee op vakantie. Met een draagvermogen van 150 kg is de Zorro geschikt om één scooter te dragen. Daarnaast is de Zorro optioneel  met moderne LED verlichting op de lichtbalk verkrijgbaar.

NIEUW:  Zorro uitbreidingsset voor één fiets. Met de nieuwe uitbreidingsset neemt nu gemakkelijk één scooter en één fiets mee op vakantie.

Wanneer de drager niet gebruikt wordt kan deze eenvoudig zonder gereedschap opgeklapt worden. Hiermee bespaart u ca. 40 cm, ideaal bijvoorbeeld in de stalling of op veerboten.

Een oprijgoot om de scooter op de drager te laden wordt standaard meegeleverd. De scooterdrager is voorzien van Wheelfix, dit is een wielklem die ervoor zorgt dat het voorwiel eenvoudig vast staat en de scooter niet meer om kan vallen. Wij adviseren daarnaast voor het vastzetten van de scooter een scootervastzetset mee te bestellen, deze worden niet meegeleverd met de drager.

Het sterke onderstel van deze drager is gemaakt van staal welke is is voorzien van KTL en poedercoating om roesten te voorkomen. De goten, lichtlijst en beugel zijn gemaakt van aluminium waardoor de drager zelf goed licht blijft.

- Eenvoudig opklapbaar, dit scheelt zo'n 40 cm.
- Draagvermogen tot 150 kg.
- Past op iedere chassisverlenging of Al-Ko chassis.
- Afneembaar zonder gereedschap.|
- Optioneel LED verlichting.

De Zorro, opklapbare scooterdrager is verkrijgbaar met een lichtbalk met LED verlichting. De meerprijs hiervan bedraagt € 255,00.

Voor de Zorro is een uitbreidingsset voor één fiets verkrijgbaar. De meerprijs hiervan bedraagt € 255,00.

De Zorro is ook beschikbaar als drager voor één scooter en één fiets, de Zorro Scootbike.

De Zorro is nu ook beschikbaar als fietsendrager. De Zorro 3bike voor drie (elektrische) fietsen of de Zorro 4bike voor vier (elektrische) fietsen.

Het draagvermogen van de drager is altijd afhankelijk van het chassis, de chassisverlenging en overhang van het voertuig. Zie onderstaande grafiek.